Bra dag i går! =)

I går var en himla bra dag! ^^ För det första blev intagningen till gymnasiet färdigt, och Ante fick det besked han ville ha! Han kom in på Farsta Gymnasiet, ADHD-klassen. Toppen bra! =) För det andra var ju mamma och opererade ögonen, fast de tog visst bara högra ögat. Man kan inte operera båda samtidigt. Men det gick iaf bra, och jag hoppas det fortsätter bra med. Och sist men inte minst var Bobo och simmade igen. 2x 10 minuter, och han var inte ens slut efteråt! Fast himla glad var han, så himla roligt att se när han studsar och fnattar. ^^

//Åsa

Ny kamera :)

Igår köpte Conny en ny kamera för sina födelsedagspengar! En liten snabb underbar kamera med syverän skärpa. Jättekul! Jag kommer låna den i kväll, när Bobo ska simma igen. Får se om jag får ihop nån bra bild att visa här, när Bobo tränar och tar i. ^^
I måndags var vi till Arninge Djurklinik för att träffa sjukgymnasten, Anna Holmgren, igen. Jag var ganska nervös, dels för att det var långt att åka (och jag är nog ökänd för att åka vilse) och dels för vad hon skulle säga om hans framsteg. Vi kom fram ordentligt och i god tid. Bara det var kul, och fick resten att kännas hoppfullt! ^^ Att Anna sen tyckte att Bobo såg mycket bättre ut, och inte verkade vara lika öm när hon klämde på honom var ju himla kul. Men det allra bästa var nog ändå när hon mätte lårens omkrets på honom... Första gången skilde det 5 cm, nu bara 5 mm! Snacka om att simning måste vara bra! På bara 4 veckor har det gjort så stor skillnad! Det var en himla lättnad, för det måste ju betyda att hans höft har större chans att klara sig. För bra blir den ju inte, men om Bobo kan klara sig utan smärtlindring är det ju himmelskt tycker jag! =) =)
Idag är min mamma hos doktorn igen, för att operera bort starr i åtminstone det ena ögat. Jag håller tummarna för henne!! Efter allt strul som varit MÅSTE det bara gå bra idag. ^^ Hejja mamma!

//Åsa

Midsommardagen idag

Midsommar... nu är det verkligen SOMMAR! Men ute är det grått och regntrist... Och ruggigt.. Har inte den minsta lust att gå ut, men hundarna står och säger att det faktiskt börjar bli dags igen! >.< Tänk om jag skulle lära dom att åka hiss själv... ^^
Tre veckor kvar till semestern, vad jag längtar! Det värsta är att det alltid går så fort, innan jag hunnit fatta så är den slut igen! Nästa år ska jag banne mig söka 4 veckor ledigt, inte bara 3 som i år igen.. Fast dagarna går ju alltid åt till nått annat. Som på måndag, då har jag tagit en singeldag, för Bobo ska till veterinären. Ända bort till Arninge ska vi... Det är sjukgymnasten vi ska träffa, och hon är inte på Södra Djursjukhuset på sommaren.. Så vad gör man? Jo man tar sin lille hund, stoppar honom i bilen och åker över hela stan! Hoppas att hon, sjukgymnasten, tycker att han blivit bättre... Att all simning och massage gjort någon skillnad.. Nu är Bobo uppe i bara två simpass! En paus till togs bort förra gången, och han simmade 2x8 minuter. Men snacka om att han var slut sen. När han skulle gå ut bassängen, höll han på att trilla tillbaks i och på golvet på väg till duschen snedstegade han. Så trött var han, sötnosen! Fast han piggnade till snabbt igen. =) Hemma igen for han runt som en guttaperkaboll som vanligt! =) Och som han inte får.. så då fick jag vara elaka mamman och säga till honom att sluta.. =( Aldrig får livet vara riktigt kul! Men jag hoppas att alla regler blir liiite lättare efter måndagen!
Nåja vi hörs, nu måste jag ut i regnet. =)

Dator igen! =)

Efter att ha varit utan dator (egen dator) hemma har jag äntligen fått tillbaks den! Fyra veckor var den på service, eller rättare sagt... Datorn kraschade, jag felanmälde, den hämtades, visade sig vara helt obrukbar och en ny har dykt upp hemma hos mig! =) Ganska bra eftersom det är en jobb-dator, och ska köpas ut nu i juli. =)=) Ibland har man lite flyt också!
Skattepengarna kom i tisdags, idag är de slut redan... =( Har köpt simkort till Bobo och beställt en Novafon. Nödvändiga saker, men lite tråkigt att behöva lägga alla skattepengar på!! Men å andra sidan hade jag inte haft råd att köpa det annars... Så jag ska väl vara nöjd ändå! =)
I vilket fall så har Bobo simmat för tredje gången i går, nu är han uppe i totalt 10 minuter. Och duktig är han, kämpar som den och han verkar inte ens speciellt trött när han är färdig. Han har dessutom vant sig, när han vilar på min arm mellan simningarna så tittar han sig om kring för att kolla läget. Lille gubben! ^^

//Åsa

Alex student!

Åhh vad jag är slut! Idag har lilla snuttan blivit stor, och student. Hej å hå, och firande! =) Väldigt trevligt, men väldigt stressigt för en stackars mamma. =) Just nu är jag helt slut och längtar bara efter kudden. Men jag kan berätta att Alex var väldigt vacker, fick hyfsade betyg, massor med blommor och massor med fina presenter. Hundratals kort tog med, så en eller annan bild kanske dyker upp så småning om. =)

Go´natt! =)


RSS 2.0