Bobo

Min lilla skrutt! Han är verkligen en riktig skräphund, men en högt älskad liten skräphund! =) Vi var till sjukgymnasten igår, för att höra hur vi ska göra för att hjälpa lillen till ett bättre liv. För det har ju visat sig att förutom allergier och Cushings har han ju även HD på höger ben! När jag pratade med veterinären lät det på henne som om hon gav Bobo en dödsdom. Inget mer springande och lekande, inget mer promenerande och än till medicin per dag.
Men enl sjukgymnasten kan han bli så bra att han får leka igen, får springa med de andra hundarna och ha kul! Utan kul i livet, vad ska man då med livet till? Men det kostar både tid, pengar och energi från oss i familjen. För nu är han konvalecent i minst 6 veckor. Under den tiden ska han simma 3 ggr i veckan hos Hundkuranten, han ska ha massage och streching och jag måste köpa en Novafon. Dessutom ska han gå ungefär sju tjugo minuters promenader per dag, och 2x10 min om dagen ska han promenera med viktband på det dåliga benet! Mycket pengar kostar det, och mycket av min tid. Men det är han värd min lille älskling! Och förhoppningsvis slutar detta med att vi tillslut har en hund, som fortfarande måste träna för att hålla höften i skick, men dessutom får ha lite roligt i sitt liv!!
Och så är det himla skönt att Ella är en sån frisk och glad jycke som hon är! Inga större problem där, som tur är. *ta i trä* Fast det känns lite som om hon kommer på undantag eftersom det hela tiden är så mycket pyssel med Bobo. Fast Alex kan ju ta hand om henne... fast det svider ändå i mitt dåliga samvete...

//Åsa

Hej å hå...

Trött, trött, trööött... Varför är det så hela tiden? *suck* Nåja, i dag syns lite av solen iaf, så jag får väl passa på att njuta av den! Har varit lite trist med alla grå dagar med regn.
Just nu är det dags för ny nedräkning, nu är det Alex studentskiva/mottagning! Den första juni springer hon ut, sen ska hon åka lastbilsflak och vi andra drar oss hemåt för lite mat och fika! Hon kommer väl efter lite senare när hon åkt färdigt... Kan inte säga att jag gillar det där med flaket, men vad har jag att säga till om det? NADA helt enkelt. ^^ I vilket fall är det ju en massa att ordna innan dagen D. Men inbjudningskorten är skickade, tårtorna beställda och presenten köpt! Så nu är det bara resten kvar... 0.o Nåja det blir säkert bra tillslut!
//Åsa

Numera med blogg...

Jaha då har man då fått sig en blogg... ordnad av min dotter. Kanske tyckte hon att jag var antik, när jag ingen hade! Och faktiskt kan det ju vara bra att ha, eftersom jag är lite dålig på att uppdatera hemsidan. För nya saker händer det ju hela tiden känns det som. Inte alltid roliga dock..
Om jag lite kort skulle berätta vad som hänt sen sist? Sist jag skrev nått var i påskas... Elvis påhopp på Ella var väl i stort sett det sista.. Den historien har löst sig bra. Ellas ben läkte fint, inga infektioner där inte. Hon piggnade på sig bra, och verkar inte vara mer rädd eller lättskrämd än innan. Skööönt! Elivs matte har också stått för sitt ord och betalat Ellas veterinärräkning, så även där har det löst sig på bästa sätt!
Om vi ska gå över till Bobo då... Han har varit på en sista koll för medicineringen, där ligger han bra. Alla värden var som de skulle. Tyvärr har han fått ont i en höft, ortopeden hittade förändringar på hans plåtar så livet är väl bara så där... Känns som allt roligt för Bobo skulle tagit slut. Han älskar ju att springa och leka, men det är "okontrollerad motion" så det är numera uteslutet! Trist! Den 29/5 ska vi träffa sjukgymnasten, och förhoppningsvis kan hon berätta nått roligt som vi får göra...
Förutom dessa bekymmer med hundarna kan jag berätta att både jag och Conny fyllt år. Han blev 50 år han, med allt vad det innebär! =) Min present till honom var en lyxkryssning till Helsingfors, 36 timmar hemifrån. Det är väldigt skönt, och välbehövligt.
Nåja, det får väl räcka med uppdatering för nu... Förhoppningsvis blir jag bättre på att skriva nu när det är enklare... =)

//Åsa

RSS 2.0