Bilder från 80-års festen =)

Det blev riktigt lyckat igår! Mamma blev ordentligt uppmärksammad och firad av släkt och bekanta. Men allra roligast tyckte jag att det var att Mia, Johan och Sebastian kom hit. Igen dårå eftersom vi sågs i förrgår med. =) Men det var så härligt att vara samlade allihopa. Det tror jag de flesta av oss tyckte faktiskt. Rolle, Stina och Leo kom ju också, och vad stor den lille killen hade blivit. =O Jösses vad dom växer när dom är små. =) En annan härlig nyhet var att Sebastian ska bli storebror. =) Släkten växer så det knakar helt enkelt!!!
                                          

Mamma 80 år idag! =)

Grattis mamma på 80-årsdagen! =) Så här gammal skulle du ju aldrig bli sa du ju. =)
Idag blir det fest här hemma hos oss. En massa folk och gott att äta. Det blir nog himla trevligt. En del som kommer har jag inte träffat på flera år.
Igår "förfestade" vi lite. Jag tvingade mamma hit på "planeringsmiddag". För Mia, Johan och Sebastian är nämligen här i stan dels på semester och dels för att fira mamma. Men mamma visste inte om det. Snacka överraskning det blev för henne när de klev in genom dörren. Så kul att ses. Vi har ju aldrig träffat lille Sebastian. Vilken charmig och söt unge det är! Han flörtade med alla, men han var väldigt intresserad av Ante. =) Och Bobo kallade han hisse. =) När hisse visade sig sa han inget mer om det. =) Otroligt söt unge. Han och jag satt och kladdade med glass till efterätten. Mumsigt var det och sked är faktiskt till viss del totalt onödigt!
Sen lekte han med bollen och Bobo lite. Det var så sött. Sebastian satt på golvet, Bobo tog bollen och lade så nära Sebastian han kunde. Sen stod han, Bobo alltså, ivrigt väntande på att S skulle få i väg bollen ett par tre decimeter, så Bobo kunde "springa" och hämta den. Åsså började det om igen. =) Så sött. =)
Kameran hade tyvärr nån knasig inställning, så många bilder blev gulaktiga och suddiga. Men tillslut hittade jag rätt knapp och fick till några bra. =)
     

R I P igen =(I fredags kväll passa Taffie på att gå över Regnbågsbron. När hon fick middag åt hon och var glad. När jag skulle lägga mig på kvällen så hade hon smitit över till sin syster på andra sidan. =( Min älskade lilla tant, finns inte mer.

RSS 2.0