Minisemester

Nu har vi, hela familjen inkl mamma, varit på minisemster till Helsingfors. En 36-timmarkryssning, med rundtur i Helsingfors och en massa shoping (iaf knallande i affärer blev inte så mycket handlat). God mat på båten och vackert väder. Så handlade vi ju en del på taxfree så klart... =)

Min bror har gift sig!

Numera, sen i måndags, är Rolle och Stina herr och fru Berg. =) Vi var med på bröllopet, som hölls på Arlanda några timmar efter att Rolle landat. Snabbt gick det, trots att prästen pratade om Arlanda som arbetsplats. ^^ Efter blev det lite "mingel" med champagne och snittar. Hur trevligt som helst. Hur lyckliga som helst såg de ut att vara.

Nygifta! =)

Sommarvärme

Sommaren är verkligen här nu! Det är så varmt att det inte är riktigt klokt, jag vet inte var jag ska ta vägen. Hundarna orkar inte gå mitt på dagen, de håller sig helst inne och sover. Och inne är det nästan värre än ute, fast utan den gassande solen då. Men varmt är det inne med, väldigt varmt.
Annars mår vi nog ganska bra allihopa. Taffie känner sig lite ensam utan Mysan, men hon har hämtat sig ganska bra. Var lite orolig ett tag eftersom Taffie inte ville äta. Som tur var gick det över. Men hon ser så ensam ut i sin bur. Undra om hon förstår vad som hänt med syrran...
I går var vi på studentuppvaktning, en kompis till Alex var det som tog studenten. Väldigt trevligt, och god smörgåstårta. ^^
På måndag ska vi på bröllop. Min älskade bror kommer hem på permis från Tchad, och han ska gifta sig med sin Kristina. Det kommer ske på Arlanda, i ett kapell. Jag är väldigt glad för deras skull, och jag hoppas verkligen allt blir bra för dem. De väntar barn i oktober, så det är mycker på gång i den lilla nya familjen. =)

R I PLilla Mysan finns inte mer. Hon gick vidare till de sälla jaktmarkerna tidigare idag. Nu i kväll har vi begravt henne i skogen.
Vila i frid lilla gumman!Länge sen sist...

Jag är sååå himla dålig på att skriva här med... Tänkte att det skulle vara enklare med en blogg, men icke. Det är nog inte enkelheten det hänger på, utan det faktum att jag är kass på att uppdatera!

I vilket fall som helst kan jag berätta att det inte blev någon operation för Ella. Det var många turer hit och dit, men det hela slutade med att hon inte har entropion. Allt enligt en ögonexpert på Albano. Alla Ellas problem har nog snarare berott på allergier... Lite uselt tycker jag att hon kunde gå så många år med nått så simpelt, men veterínärerna har inte fattat det.. Nåja, ingen op utan droppar vid behöv är lösningen på Ellas problem! Skönt iaf.

Annars mår alla utom lilla Hulda bra. Hulda fick en böld som skars upp och tömdes hos doktorn. Tyvärr blev resultatet inte lysande, jag tror bölden kommer komma tillbaks. Och frågan är då om det går att göra så mycket mer... Speciellt när Hulda fått förbeningar som hänger ihop med käkbenet, och sitter där bölden var... Svårt att tömma ordentligt. Vi håller tummarna för lilla ninen!

//Åsa

RSS 2.0