Min lilla tös

Hon fyllde 21 i går... Känner att jag upprepar mig nu... MEN DET ÄR INTE KLOKT VAD TIDEN GÅR!!! Den bara rusar iväg sjukt snabbt faktiskt. Nåja så ska det väl vara antar jag. Bara det att jag känner mig så in i norden gammal när barnen blir så stora. =)
I vilket fall firade hon ordentligt i går. Först hos pappa, sen här hemma och till sist på krogen med kompisarna. =) Jag hoppas hon hade det riktigt bra. Här var den vanliga delen av släkten och åt middag med tårta till efterrätt, mormor, Rolle, Stina och Leo.
Leo den lille hade blivit stor han med. =) Han åt havrevälling när vi andra smaskade på tacos. Lite avundsjuk blev han, gapade stort när hans far stoppade mat i munnen. Men vad hjälpte det. =) Sötnosen. Tog några få bilder. Barnet var snabb och fotografen långsam, därför är de som vanligt lite suddiga. Men ni får hålla till godo. =)

  

Yngel

Fortfarande har jag många yngel kvar, en 15 st är det nog iaf.. Lite svårt att räkna eftersom de är så snabba. =) Och deras mor och far är bra på att gömma dem. Ett tag trodde jag att jag bara hade en sisådär 3 st kvar. Men helt plötsligt var de fler igen. =O Å jag tror ju inte att det kläcktes fler för det var flera dagar senare. =)
Lite kul att se faktiskt. =)

WilliamTre veckor för tidigt bestämde sig William att komma, Sebastians lillebror, och Mia och Johans andra son. Söt som marsipan. =)
Grattis till den lite större familjen! =)

Ciklidyngel =)

Nu har mina palettciklider kommit till skott och ynglat av sig. Massor med små små nästan grodyngelliknande små paletter har jag fått i lilla karet. Lite kul. =) Hoppas några överlever iaf... Trist om alla ska hinna bli mat. Fast det ser ut som om mamma och pappa vaktar dem ordentligt. Just nu åtminstone. =) Men var ska jag göra av alla om de överlever? Det är minst 30 småttingar... Fast jag kanske inte behöver oroa mig.. Men även om det bara blir 5 över är det 5 för många. Sälja kanske? Vem vill ha ciklidbäbisar? När de vuxit till sig alltså. =)
Mer har jag fått också. Ett stort kuvert från Jämtland landade här. Eller på Jalla dårå, och blev hemburen hit av Conny. Och i kuvertet fanns två påsar med Brunkullate från Mia. =) En påse medgrönt smaksatt te och en påse med svart smaksatt te, båda luktar jättegott men jag har inte hunnit smaka ännu. Tack Mia, det ska bli himla gott att testa i kväll! =) Vilken bra idé att byta tesorter. =)

Andreas 18 år =)

En dag sent visserligen, för han fyllde igår. Men nu har min bäääbis blivit myndig. Det betyder att jag är URGAMMAL va? Känns så iaf... =) I present fick han av oss ett tillfixat rum, inga tapeter för det hann vi inte. Men en ny säng, 4 bennohyllor, nytt skrivbord och ny byrå. Och lite annat smått...
Vilken tid det tog att fixa! Men jag tror han blev glad iaf... Idag ska det hållas kalas för honom. Mormor, Rolle, Stina och lille Leo kommer. Ska bli väldigt trevligt. =)

RSS 2.0