Solig lördag!

Det är helt otroligt, efter jag vet inte hur lång tid med regn och grå himmel så är det lördag och solen skiner! Alldeles underbart! Som gjort för en lång promenad med hundarna. :) Ska bli skönt att slippa blötan idag, men det lät som om den skulle vara tillbaks i morgon. =( Så det är ju bara att passa på med andra ord!

Söndag...

Jaha så var helgen nästan slut.. Orättvist så fort det går! Hinner aldrig med känns det som. =(
Hostar och snorar gör jag ockå fortfarande, och nästäppan vill inte släppa. Fast den brukar ju alltid hänga kvar länge på mig av nån underlig anledning!
I morgon är det måndag igen.. som vanligt kommer den dagen efter söndagen. Även om det finns fler torsdagar i veckan, Alex. ;) Med måndagen kommer ny arbetsvecka, nya tag. Hoppas att allt klarnar, för jag tycker det är urjobbigt just nu. Men som sagt, det har ju bara varit en vecka än.

Foton från Leos kalas

Nu tänkte jag att jag skulle få ihop lite foton från kalaset förra veckan. Det är kanske på tiden? =) Och näe, min bror är inte som alla andra! ;) Sen kan jag hälsa från Leo att han vill ha en egen dammsugare i julklapp! =)


Första veckan avklarad...

Och jobbigt har det varit. Stökigt och rörigt, och ingen verkar ha koll. Men samtidigt lite kul.. Nya kontoret är fint, bättre skåp och mer plats än jag är van vid. Det är ju aldrig fel. =) Dessutom är det rött... kan det bli bättre? ;)
Men vad trött jag varit den här veckan. Och vad korkad jag känt mig.. Allt vanligt och känt är ju borta, allt ställt på kant. Jag hoppas jag börjar hänga med snart, gillar inte att känna mig dum. =)

Sista kvällen med gänget.

I torsdags bjöd faktiskt chefen, Lennart då, ut oss på middag. Hela löneavdelningen, två från HR och så Fredrik. Väldigt trevligt! God mat och trevligt sällskap. Vi fick fina presenter också. Jag fick bla en Sabo-berlock, pudeln som jag sucktat efter sen den kom. =) Så det blir ett fint minne av alla. Fick dessutom en massa kantareller av Carina, väldigt snällt och väldigt gott. Just nu ligger de i frysen, rensade och förvälda var de. Men snart blir de middag! =) Tog några foton också, väldigt få, men de kommer här. Jag tror att Lars Åke var den enda som kom undan... Han lyckades luta sig ur bilden hela tiden... =) Snitsigt!


Två dagar med MTR

Två arbetsdagar med MTR har gått... I går satt jag mest och rullade tummarna. Ingen dator och ingen telefon. Fanns inte så mycket mer att göra än att vänta. I morse fick jag en ny telefon, simkortet hade jag ju fått förra veckan. Och efter lunch kom datorn igång. Tjoho! Nu gäller det bara att få alla program som behövs..
Fast det finns ju en del att göra ändå, som tur är. Orkar inte med fler slöa dagar. Dagarna har inte varit så slöa ute i verkligheten har jag förstått, men trafiken har rullat iaf. Trots allt som inte fungerat för dem heller.

MTR

I morgon tar de över driften av tunnelbanan. MTR. Eller rättare sagt i natt tar de över, men jag "drabbas" först i morgon. Ska till Blåsut i stället för Sundbyberg. Känns lite konstigt efter alla år, men på ett bra sätt. =) Jag hoppas det fortsätter kännas bra efter ett tag också..
Det värsta är att jag är förkyld och jäklig.. Ibland har jag ingen röst alls, utan bara väser fram. Ett fint första intryck eller hur. Tur att det är på övergående. För hade jag mått som i fredags hade det inte blivit nått arbete för mig, men vem ska jag sjukskriva mig till?? Taskigt så där första dagen. Hoppas bara rösten håller i morgon.

I fredags fyllde även lille Leo 1 år. Stora pojken nu. =) Kalas var vi på i lördags, trots förkylning var vi välkomna. Ville ju inte missa den stora dagen, även om jag inte fick krama födelsedagsbarnet. =) Foton blev tagna i mängder.  Några presenteras senare, eftersom datorn inte vill samarbeta med mig just nu.

//Åsa


RSS 2.0