BIO! :)

I eftermiddag blir det bio med barnen. :) Narnia ska vi se. Hoppas den är så bra som alla säger.
Jag älskar att gå på bio, men det blir alldeles för sällan. Men vi fick en massa SF-presentkort i julklapp hela familjen så nu ska det väl bli av iaf!
Annars är allt som vanligt. Flunsan har inte släppt riktigt ännu, hostar och snorar ännu. JOBBIGT. Ute är det strax över noll och regn.. Också härligt med all snö. Glashalt varnas det för i tidningarna. Nåja, snart kommer väl våren ändå! :)

Hur svårt kan det vara???

Tydligen väldigt svårt.. Att uppdatera bloggen. :) Tycker lixom inte att det finns nått att berätta, eller så finns det alldeles för mycket att berätta så jag inte orkar göra det här med... Förra året var inte roligt, jag hoppas att detta år blir bättre. Även om det började jäkligt trist. :( Blev sjuk på nyårsaftonen, och har inte piggnat till ordentligt förens idag. En vecka sjuk alltså. Jag som aldrig är sjuk, eller iaf väldigt sällan är sjuk och då går det fort över. Men i morron går jag till jobbet iaf. Ska nästan bli lite skönt.. jag kanske inte är frisk än ändå! ;)
Idag är det ny snöstorm och kaos ute. Men jag har lyckats att ta mig fram och tillbaks till affären iaf. Skåpen gapade tomma i morse, det fanns knappt till frukost här hemma! Fast nu tror jag vi klarar oss ett tag igen.
Jag har lyckats anmäla mig och hundarna till två kurser i vår. :) Tjohoo! :) Rallylydnad för nybörjare med Ella, och en kurs för gamla hundar med Bobo. Alla tjatar om hur kul det är med rallylydnad och det är väl dags för Ella och mig att testa. Hon behöver ha nått kul att göra. Har så dåligt samvete för henne ständigt. Bobo kan ju aktiveras på ett helt annat sätt här hemma än vad hon kan. I vilket fall hoppas jag det blir riktigt kul! :) Kursen för Bobo är bara 3x2 timmar, och handlar vad den gamla hunden behöver och klarar av. Jag hoppas det blir en riktigt bra och upplysande kurs, eftersom Bobo både är gammal, sjuk och har höftledsfel behöver jag lite tips om hur han ska aktivera. Nu känns det mest som om han får lov att hänga med på gott och ont. Orkar han inte blir han buren. Nått kul bara för honom skulle vara toppen. Båda kurserna är lite senare i vår, så vi har nått att se fram mot.
Så, det är väl en lagom uppdatering efter evigheter? :) Ska försöka ta mig i kragen och skriva lite grann då och då iaf. :)

RSS 2.0