Redan 2009...

Tänk vad fort julen och nyåret gick! Det är redan trettonhelg, och i morgon är vardagen här igen till 100%... Jag förstår inte riktigt hur det kunde gå så fort! Visserligen var jag ledig ända till den 2/1... men måste tiden rusa för det??
Julen blev iaf väldigt trevlig. Barnen var hemma hos oss i år. Alex jobbade visserligen, men hon kom ju hem innan klockan blev för mycket. Mamma var här, naturligtvis, och även Rolle, Stina och lille Leo firade med oss. Så vi var faktiskt ganska många. =) Det är så det ska vara tycker jag. Vi åt gott och tittade på Kalle Anka så klart. Och Karl-Bertil Jonsson, det går ju inte att missa! =)
På juldagen var vi till mamma på middag, och annandagen tillbringade jag med en kompis. Så trillade dagarna i väg.
Nyåret skulle barnen vara hos sin pappa, Ante åkte på tisdagen och Alex direkt från jobbet på onsdagen. Hemma var bara mamma, Conny och jag. Mamma gick ganska tidigt på kvällen, hon vill vara hemma med Frasse när smällarna börjar. Han är lite skotträdd han med. Själv drogade jag Bobo så han skulle stå ut med kvällens härjningar. Han är så himla skotträdd!! Ella bryr sig inte så mycket, men nästa år måste jag (eller Alex) droga Osbourne också. Den stackarn sprang om kring och försökte hitta en fredad plats. =( Begriper inte varför det måste smälla så! I år var det visserligen bättre än andra år, det började inte ordenligt förens dagen före nyår. Men som "kompensation" smällde det nästan hela tisdagen och hela onsdagen. Och det är ju inte små smällar, utan riktiga bomber låter det som. Stackars alla skotträdda djur!!!! Men vi överlevde dagarna och natten med alla skott. Och jag tror Bobo klarade sig riktigt bra. Tack och lov för det!
Sen har det väl inte hänt nått speciellt... Dagarna har bara gått och jobbet börjat igen... Tjoho...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0