Glad idag! =)

Vi var till sjukgymnasten igår, till Anna Holmberg. Det var dags för ytterligare en koll av Bobos höft och rygg.. Jag var himla nervös, rädd att det inte skulle vara bra. Han är ju så himla bra på att mörka att han har ont, även om jag klämmer, känner och novafonar honom.. Men han fick ett stor A i slutbetyget! =) =) Omkretsen på hans lårmuskler var det samma, och alla andra mått var utmärkta också! Anna klämde och kände, och hittade inga ömma punkter eller konstigheter. Allt var utmärkt, så utmärkt det bara går med de problem han har. Det kändes himla skönt, så som vi har slitit! Slitet är ju inte på nått vis över, men det är skönt att verkligen få bekräftat att allt gett slitet gett utdelning. Det kändes som om Anna blev lika glad som jag, det var ju också roligt. =)

Kramar från en glad Åsa =)

Intruduktionssamtal..

I går var jag, Ante och hans far på Farsta Gymnasium och pratade med lärarna, ett intruduktionssamtal. Efter samtalen var det lunch och så en liten promenad i omgivningen. Jag tror det blir bra för Ante där, jag hoppas verkligen det. Men det kändes bra iaf, även om Charlie (mentorn) var väldigt nervös och stressig pga det. =) Men det är bara 5 st totalt i klassen, och 1½ lärare och en assisten. Mycket bättre kan det ju inte bli eller hur?
Efter promenaden stannade jag och Ante i Farsta Centrum för att titta på kläder till honom. Och en fika tog vi med. =) En bra dag helt enkelt. Och inte blev det så dyrt heller, eftersom Ante tröttnar fort på att pröva kläder..
På tisdag ska jag tillbaks till sjukgymnasten, Anna Holmberg, med Bobo. Får se vad hon säger då. Själv tycker jag att Bobo blivit väldigt mycket starkare.. Hoppas att hon säger samma sak! =)

//Åsa

Tiden går fort!

Alldeles nyss hade jag tre veckors ledighet framför mig, och nu är den snart slut... Varför är det så här? Hinner inte riktigt med. =) Men det har varit skönt, riktigt skönt. Några dagar har vi varit i Jämtland, och några nere i Småland hos kompisar. Sista veckan tillbringas i hemmet, ska försöka städa och fixa lite innan jobbet börjar igen. Då känns det som om man inte riktigt hinner med allt..
Ante har slutat jobba, vet inte om han tycker det känns bra eller inte. Men väntar på pengar gör han iaf, de kommer först den 25/8. Lite trist tycker han, men då får han allt på en gång. Det är ju inte helt fel det heller.
Jag ska försöka släpa ut nån i skogen för lite svampplock i dag... Får se vem som blir offret! =) Conny om jag inte hittar nån annan, men han är inte så förtjust i tanken...

//Åsa

RSS 2.0