R I P

Vårt husdjursbestånd minskar... Nu har lilla Artemis gått vidare till de sälla jaktmarkerna. Artemis var en liten söt gerbilflicka som kom till oss i maj -07. Med sig hade hon sin syster Indra. Atemis och Indra tillhör Alex, som nu har sorg.Vila i frid lilla vän!

Snö! Fast inte så länge...

Idag snöade det! Riktigt ordentligt ett tag. Det till och med låg ett tunt lager kvar på marken. I flera minuter... =) SMHI har varnat för minusgrader, och slår det till nu blir det glashalt...
Jag släpade i väg mamma till IKEA idag. Det var så trist väder ute, och jag skulle ändå till Kungens Kurva. Till Zoo Varuhuset. Så jag hörde med henne om hon hade lust att ta en sväng på IKEA, och det hade hon. =)  Tyvärr var vi inte de enda som kommit på den idén.. Det var nästan omöjligt att få en parkeringsplats i garaget, men vi hittade en till slut. Lääängst bort från ingången, men det var ju tak iaf. Hade inte lust att skrapa eller borsta när vi skulle hem. Om vädret mot förmodan skulle slagit om rejält. Vi hittade inte nått speciellt, men lite mer ljus blev det. Och en fika och några mjukisdjur till hundarna. =)
Igår var jag och Ante ner till Järnia och hörde oss för om de kunde tänka sig en praktikant två dagar i veckan hela nästa termin. Och det kunde de! =) Så från vårterminen ska Ante tillbringa mån- och tisdagar nere på Järnia. Jättekul att slippa Hittegods äntligen. Det kan ju vara bra att testa lite annat av verkligheten! =)

Fasters lille kille

Idag har vi träffat Leo, brorsan och Stinas lille kille, för första gången. Så liten han var, och så söt. =) Han sov mest hela tiden, det får man ju göra när man bara är 10 dagar gammal. =)
Ella blev jätteförtjust och intresserad, hon kunde inte förstå varför inte hon fick ta hand om "valpen". =) Hon lugnade sig lite när hon fått lukta på foten och kollat in lite vem det kunde vara.
Bobo blev som han brukar när han måste tävla lite om folks intresse... ÄNNU mer intensiv i sina lekinviter! =) Han gillar inte några bäbisar alls han. Läskigt är vad det är med sånt. =)
Ett par bilder med fasters lille kille:

 

Utmanad igen...

Utmanad

Blev precis utmanad av Alex och får väl göra den då..

Regler:

• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

· Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

· Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.1. Jag hatar såna här utmaningar när man ska berätta saker om sig själv..
Svårt att veta vad man ska berätta... Finns väl inget spännande att säga?

2.  Pudlar.
Älskar pudlar! =) Har två levande och många många små i prydnadshyllan. Det har blivit en fin samling nu. =)

3.  Bebisar är underbara! Speciellt när dom är andras....
De luktar gott, de är så söta och de låter så gulligt... oftast iaf! Har precis blivit faster igen. =)=) Och har just träffat det lilla knytet för första gången. =)

4. Måndagar...
Hatar måndagar, värsta dagen i veckan! Hela långa veckan framför en igen... *suckar* 

5. Jul och tomtar
Älskar julen. Hela konceptet med massor med pynt, presenter, gran och tomtar! Massor av allt ska det vara! Ja kanske bara en gran dårå... =) Helst ska det vara en vit jul med massor med snö också. Fast det var ju länge sen här i Stockholmstrakten...

6. Akvarium..
Köpte nyss ett på 200 liter, och konstaterade snabbt att det var för litet! Har hittat ett på 720 liter, det är nog ganska lagom... =) Helt galet hur det kan vara!

7. Mina barn
Mina barn är det finaste som finns! Finns inga barn som kan vara bättre eller sötare faktiskt 8sorry Leo ;)). Jag är så glad att jag har dem!

Jag utmanar:
har ingen att utmana just nu... Så ni får klara er faktiskt! =)


RSS 2.0