Östersund

Här är vi nu, i Östersund. Jag sittandes alldeles övergiven på pensionatet medans Alex är ute med sina nya kompisar och leker. Hur orättvist är inte livet? =) Dessutom låter det som om jag blir övergiven resten av kvällarna med. Fast då har jag ju iaf en liten lägenhet att rumstrera i, inte bara ett litet rum som är ganska sopigt faktiskt.. =)
I morgon ska nycklar överlämnas och lägenhet intas, och bilen tömmas på kartonger! Sen ska vi åka och hämta soffan. På vägen ska vi stanna hos Mia och Johan för att äta lunch i den stora metropolen Stugun. =)
Sen är det bara vänta på flyttlasset med de stora grejerna, så lägenheten kan bli riktigt fin. Antar att det är min sak att fixa medans Alex är i skolan. =) Så min lilla flicka får det fint i sin nya fina lägenhet. Fast hon kommer bergis göra om precis allt när jag åkt hem igen. Så det bli som hon vill ha det. =)
Glömde berätta att vi hittade ett helt ok soffbord för 90 kr på loppis idag. Och en gammal leksakspudel för 30 kr. =) Lyckan är total!

Kommentarer
Postat av: Uppdragmamma

Ähh du klagar väl inte? Vi har ju iallafall en Pizzeria och det får man ju vara glad för ;-)Va ni på loppois på gården? Såg ni om dom hade några gammla Brio leksaker?

2009-09-01 @ 11:57:42
URL: http://uppdragmamma.blogg.se/
Postat av: <

2009-09-02 @ 10:05:38
Postat av: Åsa

Inte klagar jag heller! =) Det var trevligt och väldigt god mat.Mmmm, loppis på gården var det. Kollade inte in leksakerna så mycket. Men visst hade de en hel det, tänkte inte på om det var Brio eller inte tyvärr.

2009-09-02 @ 10:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0