Hå hå ja ja...

När ska det börja gå min väg egentligen? Det är alltid nått som sätter käppar i hjulen när jag börjar se en ljusning...
Det är inte så illa som det låter. =) Men det där med pengar... Varför är det alltid för lite av dem? Och varför händer det alltid nått som petar om kull mig när jag tror att det börjar lösa sig?
Det är dags för veterinärbesök igen nämligen... På onsdag är det jag och lilla Hulda som ska till Animalen. För Hulda har fått en ny böld... Inte så stor denna gång som förra gången, men ändå. Förra gången sa veterinären att vi får se hur vi gör om den kommer tillbaks. Det brukar det nästan alltid göra nämligen, och då är det avlivning som gäller... Men nu är det ju snart ett år sedan sist, och jag fick uppfattning att bölden brukar vara snabbare på plats än så om det ska avlivas! Så jag håller tummarna för att det blir rensning naturligtvis. Inte vill jag avliva Hulda heller! men så var det ju det där med pengar också... Varför blir det så här veckan före lön? Inte kan jag låta kaninen sitta när jag ser att hon har en böld som inte kan vara skön att ha... Det är röd och stramar, måste göra ont. Stackars kanin och stackars min plånbok! Nåja så är det med husdjur, de kostar pengar och det är bara att hacka i sig! Annars ska man inte ha några djur tycker jag. Så nu har jag gnällt färdig och tycker bara synd om lilla Hulda istället.
Själv har jag varit till farbror doktorn idag. Har haft en hemsk huvudvärk i snart 14 dagar, så jag tänkte det var dags att kolla blodtrycket. Började hos distriksköterskan, eftersom jag är ju inte sjuk, kan inte bli sjuk och kommer aldrig att bli sjuk. Eller hur? I vilket fall tyckte hon att 130/100 var för högt undertryck och därmed var jag tvungen att gå hem för att återkomma en timme senare för att träffa doktorn. Han däremot tyckte inte att det var så farligt. Det var ju inte bra, och var tvungen att kollas upp. Men eftersom jag inte brukar ha högt blodtryck så börjar vi med en massa prover (som ska tas i morron bitti på fastande mage...) och ett återbesök om 14 dagar... Så vi får se vad han säger sen dårå! Förhoppningsvis är det nått som gått över tills dess...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0